Försäljning Mercedes Benz Lastbilar

Vi på Skandinaviska Buss & Truck är en stolt återförsäljare av Mercedes-Benz Lastbilar. Med lång erfarenhet inom försäljning samt reparation och service kan vi ge dig den bästa upplevelsen av Mercedes-Benz Lastbilar.

Vi har ett brett utbud av lastbilar på vår anläggning i Sundsvall. Letar du efter en ny lastbil för fjärrtrafik, distribution  eller entreprenad så hjälper vår duktiga personal att hitta rätt lastbil för er. Vi ser dessutom med spänning fram emot nya generationen eldrivna lastbilar.

Emobility

Nu börjar en ny era inom transportlogistiken. Lokalt utsläppsfri, hållbar. Upplev nya eActros. Charged & Ready för att köra mot framtiden. Tjäna över hela linjen – genom tyst och lokalt utsläppsfri körning och våra expertkunskaper om hur du installerar strömförsörjning för laddningen.

Välkomna in till våra moderna lokaler i Birsta!

Telefon Sundsvall: 060-584 54 00
Norra Förmansvägen 20
863 41 Sundsvall

eActros600

Design som lönar sig: Nya Actros L med ProCabin kombinerar bränslebesparande aerodynamik med komfort och säkerhet.

Läs mer...

Actros

En lastbil som redan idag gör det som andra fortfarande bara pratar om. Actros uppfyller de ständigt växande kraven inom fjärrtrafiken.

Läs mer...

Actros Tungdragare

Behagligare körning, effektivare arbete, bekvämare övernattning: Actros L sätter en ny standard för Mercedes-Benz Trucks.

Läs mer...

Econic

Städerna växer. Samtidigt ökar kraven på mobilitet, logistik, miljö och livskvalitet. Vårt svar på det är ett nyttofordon som kan hantera dessa krav.

Läs mer...

Atego

Med Atego är du mycket väl förberedd för utmaningarna inom lätt distributionstrafik. Den är mycket effektiv och tillförlitlig.

Läs mer...

eActros 300

Hållbar, innovationsdriven och tyst: Den helt eldrivna eActros 300/400 är din ingång till lokalt CO₂‑reducerad tung distributionstrafik i städer.

Läs mer...

Välkomna till oss!

– Vi är proffs på att serva proffs! –