Söderhamns Buss & Truck logotyp

Sundsvall: Vi söker mekaniker/ lastbilsförsäljare/ reservdelsansvarig och kundmottagare

Vi satsar nu stort och öppnar i höst en helt ny fullserviceanläggning för Mercedes-Benz lastbilar i Sundsvall!

Skandinaviska Buss & Truck är en trygg och väletablerad arbetsplats. Vi har en välutrustad service och skadeverkstad med egen lackering där vi kan laga både lastbilar, transportbilar & bussar. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz Lastbilar & Transportbilar och är dessutom auktoriserad för OMNIPLUS, Mercedes-Benz och Setra bussar. 

Den nya anläggningen i Birsta kommer att ha både försäljning och serviceverkstad och planeras öppna under november 2022.
På den moderna verkstaden kommer vi förutom service och försäljning i toppklass bla arbeta med släpvagns- och påbyggnationsservice, bussar, färdskrivarbesiktningar, transportkyla och släcka 2:or!

Då företaget växer och behöver vi förstärka vår organisation med Mekaniker, Lastbilsförsäljare, Reservdelsansvarig och Kundmottagare i Sundsvall. Vi hittar ett arbetsschema som passar dig! Halv/heltid -eller enligt överenskommelse. Vårt duktiga team ser till att du kommer trivas! Vi tar emot ansökningar och utför intervjuer löpande. Välkomna att söka idag! 

Ansökan
För mer info och ansökan, kontakta vår platschef Patrik Hellberg på Tel: 0270-42 94 59, epost: jobb@sbtab.se 

Skicka ansökan!
Söderhamns Buss & Truck logotyp
Skandinaviska Buss & Truck AB
Arend Stykes väg 11
826 50 Söderhamn
Orgnr: 556063-0559
Epost: info@sbtab.se

Kontakt:
0270-42 94 50

Mercedes-Benz Vägassistans:  08-519 921 06 

Förrådsgatan 7
811 40 Sandviken


Valbovägen 177
818 33 ValboKarlsvägen 11
828 32 Edsbynlinkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram