Verkstad Lastbilar

Responsive image

Verkstad Lastbil

I våra auktoriserade verkstäder för Mercedes-Benz lastbilar i Söderhamn och Sundsvall har våra tekniker specialkunskaper om ditt fordon. Vi har generösa öppettider och finns vi redo när du behöver service eller reparation.

Oavsett om det gäller regelbundet underhåll, att undvika oplanerade verkstadsbesök eller professionell hjälp vid oplanerade driftstopp – din lastbil är alltid i de bästa händerna hos oss på SBTAB. Reparationer genomförs fackmannamässigt, ditt fordon är snabbt tillbaka på vägen och du behåller garantin.

Efter en olycka bogseras ditt fordon vid behov till vår närmaste tillgängliga Mercedes‑Benz Trucks-verkstad. Med en Mercedes‑Benz Trucks-försäkring får du ett ersättningsfordon så att du kan fortsätta vara mobil. Ännu enklare att betala blir det med den kontantlösa betalningen med Mercedes ServiceCard som gäller i hela Europa.


Våra fullserviceanläggningar är auktoriserade serviceverkstäder för Mercedes-Benz och är dessutom auktoriserade för OMNIPLUS och Setra bussar. 
Vi utför service och reparation av alla märken i alla segment.

Hotline 00800 57777 777 till Mercedes‑Benz Trucks Service24h finns tillgänglig på ditt språk, dygnet runt. I händelse av skada är ca 900 verkstäder i hela Europa redo för dig 24 timmar om dygnet. Välutrustade tekniker rycker ut med en mobil verkstad: Så åtgärdas 4 av 5 driftstopp direkt på plats. Den som använder Mercedes ServiceCard kan enkelt betala utan kontanter i hela Europa.  • Vi släcker dina besiktningsanmärkningar
  • Vi besiktigar din färdskrivare
  • Vi servar ditt alkolås
  • Hjulinställningar
  • Vi servar ditt fogmaker & dafo släckningssystem
  • Vi är ackrediterade för att laga & serva din ac-utrustning

Verkstad Söderhamn: Tel: 0270-42 94 50
Arend Stykes väg 11
826 50 Söderhamn

Verkstad Sundsvall: 060-584 54 00
Norra Förmansvägen 20
863 41 Sundsvall