Om oss

Responsive image

Om oss

Vi på SBTAB är en auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz lastbilar, bussar, transportbilar och personbilar. Vi är dessutom auktoriserad för OMNIPLUS, Mercedes-Benz och Setra bussar.

Det betyder att våra tekniker har gått Mercedes-Benz egna utbildningar och att vi har all specialutrustning som krävs för att snabbt lokalisera och åtgärda problem. Vi är proffs på att jobba med dig som är proffs.

Vi har lång och bred erfarenhet av alla typer av fordon. Förutom Mercedes-Benz och Setra jobbar vi även med alla övriga märken på marknaden. Vi har ett reservdelslager och flera moderna verkstäder i Mellansverige.

Skandinaviska Buss och Truck har idag 30 anställda tekniker och är med god marginal den största verkstaden i vårt slag i området. Vi har åtta skepp i Söderhamn varav fyra är dubbelskepp för antingen lastbil och släp eller två lastbilar, personbil eller transportbil.

Vi är Swedac Ackrediterade 10127, ISO/IEC 17021-1

Vi har lång och bred erfarenhet av alla typer av fordon. Förutom Mercedes-Benz och Setra jobbar vi även med alla övriga märken på marknaden.

Vi har diagnosutrustning till till de flesta förekommande märken på marknaden och är kontrollerad bilverkstad.